Referencer – Støtte til børn, unge og deres familier

 

I mit samarbejde med Susanne har jeg i de 2 år vi har haft et forløb sammen, oplevet en person der er menneskelig, professionel og fleksibel. Susanne er nem og samarbejde med, og har en god tilgang og rummelighed overfor både børn, og deres forældre.
Som professionel kontaktperson oplever jeg at Susanne tager de svære snakke med barnet, men også kan skabe en god dag hvor det bare handler om tryghed, hygge og relation.
Jeg kan varmt anbefale Susanne som professionel kontaktperson

Eva Nørregaard Meng - Socialrådgiver i Børn- og ungerådgivningen

 

Susanne er en super sød person og god at snakke med. Hun har en god humor, og hun er sjov at spille spil med.

Cecilie

 

Susanne er meget forstående og kan sætte sig ind i forældres tanker/følelser. Hun formår at holde sig neutral i samværet, hun er god til at snakke med en om f.eks. spørgsmål eller tanker man har, angående samværet eller bare sådan generelt. Susanne er helt nede på jorden, og hun gør sit for at forældrene rykker sig i forhold til barnet, ment som at hun er god til at forklare, hvad man kan gøre anderledes, men ikke på en nedværdigende måde, Susanne er på lige fod som forældrene, og man er ikke i tvivl om at hun ønsker det bedste for barnet og forældrene, og deres fremtid sammen. Alt i alt er Susanne en sød og rolig kvinde, som man kan betro sig til, og man kan fortælle hende præcis, hvad man føler til hende omkring samvær osv uden man føler sig forkert på den.
Jeg kan ikke ønske mig en bedre samværskonsulent end Susanne, jeg elsker vores samarbejde.

Freja

 

Susanne er kommet hos os i knap 4 år som støtte ved samvær for vores plejebarn. Vi har altid haft et godt og positivt samarbejde, hvor åbenhed, fleksibilitet, engagement og positiv tilgang til samværsopgaverne har været bærekraft. Susanne er god til at se og gennemskue problemer i samværet og hun guider alle godt igennem, så samværet er trygt for vores plejebarn. Vi håber på et fortsat super godt samarbejde i lang tid fremover.

Søren og Camilla - Plejefamilie

top