Støttet og overvåget samvær på Kong Georgs Vej i Odense

Lidt om stedet

Det ligger i et hyggeligt villakvarter op ad Åløkkeskoven, et dejligt område med bl.a. naturlegeplads og tæt på såvel udenoms arealer tilhørende skole og børnehave, som vi til tider kan benytte os af.

Indenfor er der god plads til leg og samvær mellem børn og deres forældre samt et lille køkken, hvor der kan bages og andet hyggeligt.

Tæt på offentlig transport

Kong Georgs Vej er placeret med tre minutters gang fra nærmeste busstoppested og kun ti minutters gang fra Odense Banegård Center. Der er gratis parkering og altid ledige pladser.

Et sted til samvær i hjemlige omgivelser

Hos VIVA tager vi udgangspunkt i en anerkendende tilgang og møder barnet og forældrene med nærhed, åbenhed og respekt. I tråd med dette er der på Kong Georgs Vej lagt vægt på rare og hjemlige rammer for at skabe de bedste forudsætninger for et vellykket samvær for både børn og voksne.

VIVA anbefaler, så vidt det er muligt og relevant, at barnet sammen med plejeforældre eller anden omsorgsperson får mulighed for et besøg på Kong Georgs Vej og også her får sat ansigt på samværskonsulenten inden første samvær. Dette for at skabe lidt tryghed og fjerne unødige forestillinger. Forældre  er også meget velkomne inden opstart.

Et sted for børn og unge

Udover at Kong Georgs Vej bliver brugt til samvær, vil stedet også blive brugt til vores børn og unge som vi er professionelle kontaktpersoner for. Der vil såvel være mulighed for at bage, spille, være kreative eller hvad vi nu finder på.

VIVA vil, så vidt det er muligt og formålstjenligt, danne nogle mindre netværk, som vil samles omkring bl.a. indkøb og madlavning, en filmaften, en kreativ aktivitet og hvad der ellers vil give mening.

Et sted til mødeafholdelse

Der vil være mulighed for at holde møder på Kong Georgs Vej, når der er behov herfor.

Ser frem til at møde samarbejdspartnere samt børn, unge og deres familier på Kong Georgs Vej!

top